Nu går flyttlasset

Kära vänner!

Det är med stor sorg och saknad jag meddelar att jag lämnar denna blogg, för att börja HÄR istället! Gudars så skoj det ska bli =) Välkomna dit istället!

Godmorgon!

Hinner med lite morgonbloggning idag =) Oliver och pappa ligger kvar i sängen och sussar sött medans jag är uppe med busungarna =)  De är för roliga, ena stunden är de bästa kompisar och leker hur fint som helst, medans andra stunder är som nu; man får dela på de för att de bara bråkar.
Men det är fler föräldrar med barn i samma åldersskillnad som säger samma sak. En mamma berättade att de fått hålla sina två på varsin våning! Vi bor ju för litet för det, men en får sitta vid tvn och en får gå in på rummet och leka ;-)

Lucas har börjat vilja ha lite "privatliv" eller hur man ska säga. Han kan vilja stänga in sig själv på deras rum, och bara vara ensam och greja med något. Det blir lite knivigt då Alfons oxå har sina saker där. Börjar verkligen bli läge att leta efter större boende! Samtidigt svider det att lämna det här området, det ligger precis vid en skog och Stadsparken, men ändå gångavstånd till city.

Igår var vi på bvc med Oliver. 6480 gram och 61 cm! Galet, han har liksom hoppat över strl 62 i kläder. För en månad sen var han 57 cm och kunde fortfarande ha strl 56, nu kan han uteslutande ha strl 68! 62 hade han typ en vecka hehe... Var även dags för vaccination, och det gick bra. Lite ledsen just när han blev stucken, men det gick snabbt över. Han har inte varit kinkig efter eller haft feber (än). Skönt att det gick smidigt! Alfons skrek otröstligt i flera timmar på kvällen samma dag han fick sin första vaccination. Det var hemskt.

Oliver utvecklas i en rasande fart nu! Vi upptäcker något nytt varje dag. Han har blivit väldigt stadig. Kan hålla huvudet när man drar upp honom till sittande från liggande, han står stadigt när man bara håller i händerna och så är han så vansinnigt kittlig! Såå gulligt verkligen! Kittlar man i armhålorna så skrattar han högt haha! Underbart!

Nätterna fungerar kanon faktiskt. Jag nattar honom i vagnens mjuklift (går och bär den och gungar lite). Han somnar på två sekunder i den. Sen ställer jag ner den i hans säng. Ser lite muppigt ut med mjukliften i sängen, men han sover som Törnrosa däri! Skulle han vakna till lite så är det bara att gå runt och gunga mjukliften lite så somnar han om.
De senaste två nätterna har han somnat vid 21-tiden, vaknat till vid 05 draget för mat och sen somnat om. Idag åt han vid 08 igen och sover nu igen =) Känns helt otroligt med en bebis som sover hela nätter, det har INTE någon av de andra!


Imorgon får vi finbesök av mormor o morbror Eddie, gammelmormor och gammelmorfar. Gammelmorfar fyller 75, så det ska firas! Har gjort ett stafflikort, men det får jag läggaa ut imorgon. Så ingen hinner glutta på det innan morgondagen hehe.. Kan även avslöja att imorgon flyttar vi mot ny adress! Ja, alltså inte vi, men här på bloggen. En tjej jobbar på en ny snygg design, och det blir en mer passande adress. Inriktat mer på mitt pysslande.
Mer om detta imorgon!


Smalband

Inget bloggande på att par dagar. Internet har strulat som bara den, så till slut sa vi upp abonnemanget hos ComHem och kör för tillfället med mobilt kontant-korts-bredband. Det suger ännu mer kan jag meddela. Vi har definitivt inte bredband, det är tidernas långsammaste modemhastighet! Ska kirra bättre bredband snart, ordentliga grejjer som aldrig krånglar. Vart det nu finns. Hur svårt ska det vara med bra bredband mitt i stan?!

Så på ett tag nu så blir det ont om bilder här mina vänner. Det går helt enkelt inte att ladda upp några hehe..

Annars förflyter dagarna i skapandets tecken. Jag tänker scrap, lever scrap och ser allt i scrap. Har ett enormt kreativt flöde just nu, och kortmakeriet går på räls! Har precis gjort klart morfars 75-årskort. Provade en ny vikning (för mig) som heter stafflikort. Riktigt rolig, och enkel, vikning! Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet =)

Samt så kämpar jag på med dopinbjudningarna. Jag kommer nog aldrig göra så många criss crosskort på en gång hehe.. Det har varit roligt, men liiiiiite tråkigt att massproducera. Korten tappar lite av sin personliga känsla tycker jag. Även om alla är unika, fast de ser likadana ut =)

Annars rullar dagarna på. Det är vansinnigt varmt ute, vilket vi är evigt tacksamma för! Det hade varit pest att vara hemma med alla tre själv om det hade regnat. Även om det är svettigt ute så kan man ända VARA ute.

Nej, det står fyra IKEA-påsar med tvätt som väntar på att bli sorterad. Varför kan den inte bara sortera sig, vika sig  och lägga sig på rätt plats av sig själv? För det är såååååååå tråkigt!

Någon har hällt ut ett halvt paket juice (typ) i Olivers vagn som stod i trapphuset. Lagom roligt. Om de tycker vagnen står i vägen kan de faktiskt komma upp och säga till istället för att äckla ner den! Suck. Jag. Vill. FLYTTA!!!

RSS 2.0