Ta kort på miiiiiig!




Rudolf med röda mulen

Hade glöggmys med tjejerna idag =) (ja, anders o M fick såklaaart också vara med!). Blev tyvärr inte att Linda kom hit då jag och Alfons är förkylda. Vill ju inte att lille Elias på cirkus 6 veckor ska bli förkyld! Synd att vi inte kunde vara friska för en gång skull så man fick lukta lite bäse *s*
Annars så hade vi jättemysigt! Och barnen lekte kurragömma i vår lilla lägenhet haha! Det var ungar överallt =)

Bakade bland annat dessa små Rudolfkakor häromdan och bjöd på. Svingoda verkligen!




Det är alltså vanliga hederliga kokostoppar med 0,5 gram saffran i. Sen spritsar man ut Y-n till horn av smält choklad som man sedan sticker ner i kokostoppen. Därefter limmar man fast en röd NonStop med lite smör och siktar över lite florsocker! Lätt som en plätt! =)

Det svåra var o spritsa hornen hehe en annan är inte så van att jobba med smält choklad *s* Men det var kul! Ska jag definivt göra om.

Gjorde även en alkofri välkomstdrink som var supergod. Royal Christmas heter den, och består av ginger ale och glögg! Smakar som kolsyrad iskall glögg, typ. Blev härligt julröd och riktigt god. Med kanelstång som drinkpinne =)




Usch vad hurtig jag är. Tur att jag snart får bebis så jag inte hinner baka o ha mig *s*

Äggigt

Idag upptäckte Alfons vad som händer när man slår två ägg mot varandra *s*
Det blev,.. "äggit, mamma!"



Den här bodyn blev aldrig vad den en gång varit! Inte ens vanish funka *s*


Luciatåg på dagis 2009

Ja, då har årets luciatåg varit! Lucas vägrade delta, han fick akut scenskräck och skulle bäras hela tiden *s*
Men Alfons stod framme och sjöng!




Lucas i mammas famn bredvid farmor!




Hela tåget




 



Världens sötaste tomte! Fast han vägrade tomteluvan *s*


Scrappat

En vän fick en liten pojke för en dryg månad sen. Ett utmärkt tillfälle att scrappa ett kort!
Svårt att få färgerna verklighetstrogna när man fotograferar. Här kommer det iaf!


Min virtuella slaskhink

Har haft en otroligt dålig natt. Hur dålig den egentligen var går inte att beskriva i ord.
Men det får bli en kort sammanfattning.

23:17. Går och lägger mig. Fastnade i ett kreativt flöde när jag gjorde julkort på kvällen så jag kunde inte sluta i tid!

Typ 00: M lägger sig. Vet inte exakt tid. Ligger o lyssnar på när han snarkar och gnisslar tänder. Vansinngt irriterande.

00:00 - 03:25. Springer skytteltrafik till Alfons. Det vaknas o gnälls med jämna mellanrum. Hinner bara dåsa till mellan gångerna. Lyssnar på mera tandgnissel. M måste fixa det där!

03:57. Lucas kommer tassande och deklarerar att han kissat i sängen och vill sova hos oss.

04:45. Lucas somnar ÄNTLIGEN efter mkt stök o bök. Funderar på att stoppa in en handduk i Ms mun för o få SLUT på gnisslet!

05:00 - 05:30. Sätter mig på toa med ett glas Treo och gråter en skvätt för att jag är så vansinnigt trött. Känns lite bättre efter treon och en stunds hyperventilerande.

Ligger och knör med Lucas på min halva av sängen. Försöker slappna av en stund och umgås med bebisen i magen som vaknat.

06:45. Alfons vaknar och är på strålande humör! Försöker få M att gå upp med barnen och få de dagisklara på egen hand. Får till svar: "Har du ändå varit vaken hela natten så kan du väl lika gärna vara vaken en stund till tills vi ska åka". Tack så mycket för den. Verkligen omtänksamt! Ska jag komma ihåg till en annan gång.



/ trött

RSS 2.0