Jag. Mår. Illa

Lagad mat, stekt mat, bajsblöja, hundkräks, dieselavgaser, bilåkning, gatukökslukt, sopor, osv i all oääändlighet.

Om det inte går över snart så kommer jag kollapsa.
TACK O LOV så mår jag inte illa på morgonen, men kvällarna är HEMSKA! Sitter nu och kämpar konstant med kräkreflexerna. Släpper jag efter lite så kräks jag. Helt klart.

Postafen funkar inte. Lergigan funkar inte.
Yoghurt funkar en stund. Och knäckebröd. Och juice. Och frukt.
Men orka äta hela tiden, helt seriöst så har vi inte råd att köpa en liter yoghurt varje dag! Eller juice. eller knäckebröd..

Hoppas det går över inom en snar framtid, gärna innan jag börjar plugga!

/kräktanten

Nu sparkar vi igång igen!

Sommarlovet är officiellt över. Det är dags att återgå till vardagsslitet.

ICA-kassar, veckomenyer, lämna hämta på dagis, förkylningar osv.

Fast det ska bli skönt med lite rutiner igen. Med barnen hemma så ställs det eviga krav på aktiviteter dagarna i ända. Och jovisst, det är supermysigt med barnen hemma, men jisses vilket tempo de håller hehe..
"Mamma jag vill göra de, mamma nuuuuu,, MAAAMMAAAAA!"
Men de är ursöta, även om de tjatar hål i huvudet på oss ibland *s*

För min del är det ledighet ett litet tag till. Börjar studera igen i mitten på september. Tack och lov att jag kom in!
Vad hade jag gjort annars? Är fruktansvärt less på att min inkomst (haha) just nu bara består av barnbidrag o bostadsbidrag. Det blir ingen rik på!
Så nu har jag fyllt på med kurser fram till och med slutet på mars. För därefter har jag glädjen att meddela att vi ska ha smått igen =) Är helt värdelös på att hålla inne med sånt (hur gör de som väntar med att berätta tills de gjort ultraljudet i v 18?! Hur kan de hålla sig?!) så jag förutsätter att allt kommer gå bra och ropar ut det till världen =) Skulle det inte gå vägen kommer säkert alla få veta det också *s*

I alla fall, preliminärt förlossningsdatum är 11 april. Knallar alltså raskt in i vecka 9 idag (8+0), 3 veckor kvar tills största risken för missfall gått över. Vecka 12 känns lite som en milstolpe. Liksom ultraljudet vid v 18.

Nej nog tjatat, nu ska jag roa mig med att sortera tvätt och kolla på "The Doctors", de ska visst prata om hemförlossningar idag, spännande värre *s*

Sköt om er!


Finns det något mer underbart?


RSS 2.0