Matkasse

Vi har bestämt oss här hemma för att testa något som jag länge tänkt på, men inte gjort så mycket mer än just tänkt =)

Att prova och få hem matkassar! Varannan vecka får man hem en matkasse som innehåller matvaror och recept för 5 middagar. Vi har så otroligt dålig fantasi, och det känns verkligen som att vi äter samma saker hela tiden.
Nu får man 5 middagar som en dietist planerat och som är helt näringsriktiga. Vore sååå skönt att slippa fundera ut veckomenyer 2 veckor i månaden! På helgen är det en baggis att komma på smarrig mat, men just vardagsmaten är dötrist.

Jag är väl medveten att två heltidsarbetande föräldrar är målgruppen, och inte föräldralediga föräldrar hehe.. Men det vore skönt att slippa matplanerandet när bäsen kommer också. Då finns det så mycket annat att tänka på!

En matkasses kan t ex innehålla följande maträtter (taget från hemsidan):

Persiljeströdd auberginegryta med ris

Laxfilé med quinoasallad och citronfraiche

Sweet chilikyckling med spenatpasta

Wokad fläskkotlett med äggnudlar & cashewnötter

Ljummen avokadosoppa med kräftsallad & limedressing


Det låter ju verkligen supersmarrigt det mesta, och definitivt inget som vi själva skulle komma på att handla in och fixa själva! Det bästa är att kassen innehåller 4 portioner, så det blir typ alltid matlåda över =)


Kostar? Pröva-på-kassen som vi kommer få den 15/2 kostar 499, därefter kostar den 729. Låter kanske dyrt, men jag tror inte det blir så mycket dyrare än vad vi nu betalar för en veckomeny. Plus att vi slipper tänka ut en meny hehe.. Vardagslyx!

Jaja, får väl prova en kasse, vem vet, vi kanske inte alls gillar deras recept *s*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0