Kan flyga, är inte rädd!

Alfons står på soffans ryggstöd, hojtar "FLYYYGAAAA!" och hoppar sen ner med magplask bland soffkuddarna.
Sjövild? Nejdå inte alls..

Och han gör det om o om igen..  Varför vi låter honom hoppa i soffan? Det finns betydligt mycket värre saker han kan hitta på här hemma, så vi väljer våra strider.. =) Skulle den lille plutten hoppa sönder vår urgamla soffa så gör det faktiskt ingenting hehe.,.. Har ändå tänkt köpa nya soffor om det blir flytt framåt sommaren.


Var uppe en kortis på A6 förut med. Skulle lämna tillbaka några plagg på Lindex, och passade på att kika efter fodrade gummistövlar inför kommande slask!

Då sprang vi på dessa tofflorna på Skopunkten. Alfons blev helt kär, och skulle INTE gå därifrån utan ett par. Hur förklarar man att de bara fanns från storlek 24, medans han har 22? 24 är galet för stort.. Lille plutt!

   Vi blir nog tvugna att köpa ett par i 24 åt han, o hoppas på att hans fötter växer två storlekar i sommar! Lucas kunde ha strl 24,  de passade perfekt på honom..

Får väl se, förhoppningsvis så hittar vi ungefär likadana någon annanstans.

Annars så har vi inte gjort många knop idag. De små vaknade 06:30 imorse (otur för pappa hihi!) så de har varit rätt trötta och kinkiga. Får bli sängen rätt tidigt ikväll så de orkar med dagis imorgon.


Just precis nu så leker de jättefint på deras rum, utan att slå ihjäl varandra. Jag struntar i hur stökigt det blir, leksaker överallt förmodligen, men det är sååå skönt de stunder de kan leka ihop utan o bråka! Gullegryn! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0