Jag har bara regn hos mig..

Usch, pissigt väder idag!  Rainy


Hade IAP-samtal för Lucas idag på dagis! Man går igenom lite om hur läsåret har varit, hur barnet har utvecklats, vad man ska jobba med osv.. Lucas fick bara beröm haha! Nästan iaf ;-)
Det är roligt, för de har verkligen lärt känna honom, och uppfattar honom precis som vi gör! Vad han tycker om och inte, hur han är som person, styrkor och svagheter och så. Vi har verkligen världens bästa förskola!!

De hade låtit honom rita ett självporträtt! Först så hade han kluddat lite och tyckt att han inte kunde, men med lite direktioner (typ; rita en rund ring till huvud) så hade han lyckats! En hyffsat rund cirkel som huvud, och sen två ögon, näsa och to m en mun! Hans ansvarspedagog sa att så små barn brukar inte få med munnen, så efter att näsan var färdig så hade hon tänkt plocka undan pennorna, men då hade Lucas sagt: "vänta, jag glömde munnen!". Duktiga killen!

Hon har även gjort en intervju med honom, där hon frågat vad alla i hans familj heter, vad han gillar att leka med och så. På frågan om vad han gillar för mat hade han svarat: "Välling, flingor och fredagsmys!". Busunge!

Måste dra nu, skriver mer senare, ska ner till stan o göra massa ärenden *suck*

Kommentarer
Postat av: Mommo

Pissigt väder här oxå...usch!! Och jag har tappat rösten - suck - dumma förkylning!!

Vad gulligt med Lucas o hans dagisfröknar!! Oj, vad stor o förståndig han blivit!!

Lycka till med "avvänjningen" av Alfons denna helg.. håller tummarna!! Kramisar!!

2009-05-08 @ 10:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0