Busy day

Ännu en dag idag! Man ska verligen vara tacksam för varje dag man får vakna upp vid liv.. Det är så lätt att ta allt för givet och klaga över sitt liv, när man egentligen är så otroligt lyckligt lottad!

Idag har jag spenderat förmiddagen med pyssel. Det är många högtider den närmsta tiden, en del födelsedagar, mors dag och så! Roligt att få tillfälle att tillverka kort, såå roligt! Inhandlade en del fina papper i ullared häromveckan. Billigt! Om man handlade 10 ark så kostade de bara 5 k st!! Blev en del die-cuts också.. Och 3D-stickers. Var nere på Panduro förra veckan o köpte lite nya stämplar med. Har inte stämplat så mycket innan, men det är riktigt kul! Köpte ett alfabet med versaler, det med små bokstäver var slut. Får ner snart igen och kolla om det kommit in. Versaler är inte lika användbart.

I eftermiddag är det gårdsfest på dagis. Terminen börjar närma sig sitt slut (tror de går nästa vecka till bara). Så då brukar vi ha en liten fest och avtacka pedagogerna med en liten blomma. Det förtjänar de! De gör ett fantastiskt arbete med våra barn, och är helt underbara! Så det blir grillning och socialisering med de andra föräldrarna sedan. Trevligt!
Hoppas bara vädret håller sig i schack, det blåser idag oh regnmolnen passerar varandra. Inget regn än, men man vet ju aldrig..

Nej, nu ska jag ta en dusch och städa undan mina scrapbooksaker innan de små liven kommer hem!


Blomfröna som jag o barnen planterade på balkongen har äntligen börjat kika fram, till barnens förtjusning!


Kommentarer
Postat av: Malin

Okej, är det så illa alltså? Ja då får det nog bli en p&t kanske..då blir Jesper nöjd i alla fall, hehe :)

2009-06-04 @ 16:56:58
URL: http://mandarinklyfta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0