Long time no see

Åhåå jaja. nu har det gått en stund mellan inläggen igen! *aja bajja*
Försvarar mig med att det minst sagt har varit fullt upp här hemma. Alfons operation gick jättebra som sagt, han var pigg efter o så. I lördags var vi på besök i Grästorp hos gammelmommo o gammelmoffa, sååå trevligt! Alfons kändes lite varm då, o när vi tempade efter vi kommit hem på kvällen så hade han 39,2. Lilla hjärtat! Efter det hade han hög feber ii fyra dagar, först igår blev den lägre o till slut feberfri. Hosta o snuva har kommit som ett brev på posten. Förkylning m a o!
Ringde dock öronmottagningen på fjärde feberdagen (de kan ju få infektioner i operationssåret) och de ville kika på honom så det inte blivit något därvid. Det hade de som tur va inte, men han får en kur penicillin för säkerhetsskull.
Så inga förkylningsbacelusker sätter sig.

Fast hur lätt är det att ge det där stackars penicillinet? HOPPLÖST!! Det bara spottas o fräses.. han får väl knappt i sig hälften.. åååh.. varför tog de bort de supparna med penicillin för?!

Jaja.

Lägger upp lite bilder från i lördags! Blev inte så många, men M tog en del när vi var ute o lekte. enjoy :-)












Lucas blev påhoppad av ett trots-anfall och ville inte vara med på kort *s*


Kommentarer
Postat av: Mommo Yvonne

Härliga bilder igen!! TACK igen för i lördax... var såå kul att träffa er (även om Lucas sa "dumma mommo" under det berömda trotsanfallet.. hi hi)

Vad smaskiga kakor du gör hela tiden oxå..namnam...

Massor av kramisar!!

2009-03-26 @ 14:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0