Ja, det blir så

Ledsen att jag inte uppdaterat om hur det gick på läkarbesöket igår, var helt slut igår kväll!

Vi fick remiss till öra- näsa- hals för att läkaren på barnläkarmottagningen på vårdcentralen tyckte A hade stora halsmandlar. Det första specialistläkaren sa när han undersökte A igår var: "Men, ni kommer hit för att han skulle ha stora mandlar?!" sen dubbelkollar han journalen och remissen - "för det har han INTE! De är rentav små!".

Sen fick jag berätta  om våra problem, att han inte sover + snarkar, får kväljningar när han äter osv..

Så sa han att vi ska kolla med lampa bakom näsan (en sån liten slang med lampa som de för ner genom näsan). A fick lite bedövningsmedel på en bomullsbit som han fick ha i näsan ett tag. Såklart var det inte poppis ändå stackarn!

Men där hittade läkaren en stor polyp bakom näsan. Tydligen kan en sådan orsaka alla de problem vi haft; svårt att andas genom näsan, sömnstörningar, snarkningar osv.. Det känns SÅ bra att de ÄNTLGEN hittat något som kan vara orsaken till våra bekymmer! Så den 18e mars ska han opereras. Det är ett väldigt enkelt ingrepp, de går in med ett instrument genom munnen och upp i näsan och helt enkelt skrapar bort polypen (körteln). Det är över på 15 min!
Men ändå, han ska sövas o så, bara det är ju jobbigt.. Så vi blir inlagda över natten. De brukar inte operera så små barn egentligen, men eftersom han har sådana problem så måste de göra något (läkarens egna ord). I vanliga fall kan man åka hem samma dag efter en sådan op, men han får vara kvar för övervakning.

Det är lite delade känslor, skönt att de hittat en orsak till allt, men jättejobbigt att han ska opereras. Man lämnar över det käraste man har i händer på främmande människor.. Även om det är ett rutiningrepp så är han liten, och vem vet om något går fel bara med narkosen.. Usch orolig blir man..

Jaja, nu ska jag o M göra ett nytt försök på arbetsförmedlingen hehe.. o sen ska vi äta lunchbuffé på China Palace! (tack svärmor o svärfar!). Vi hade aldrig haft råd med det, men fick valfri middag i julklapp =) O deras lunchbuffé är underbar, med efterrätt o allt (friterade bananer o glass yeah!).

Ska sätta fart nu. hihi. Alfons var ledsen när M lämnade på dagis idag :-( Det har inte hänt förut, så det var inge kul.. Men det var väntat, de är ovanligt att dagisstarten är så smidig som det var med L. Han var inte ledsen en enda gång!
Det går nog över, hoppas jag.. plutt!

Ha en skön dag alla! kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0