Perspektiv på tillvaron

Jag var med om en märklig sak igår. Som ni vet var jag magsjuk mellan fredag och lördag. Igår blev jag dålig IGEN! Inte att jag kräktes eller fick erriad (läs baklänges), men jag mådde fruktansvärt illa! Mattiaz upptäckte mönstret snabbt; i fredags åt vi tacos och jag blev dålig på sena kvällen. Igår åt vi lasagne och jag började må dåligt på kvällen.
KÖTTFÄRSEN!! Det måste vara den!
Vi köpte storpack köttfärs på ICA Maxi (2,5 kg för 25 kr/kg) och det måste vara den det är fel på.. Sååå surt! Vad gör vi nu med all köttfärs i frysen? Slänger givetvis men ååh.. surt..  Ska minsann kontakta butikschefen på vårt Maxi, med tanke på rabalderna sist gång när de sålde ommärkt köttfärs samt köttfärs som legat på golvet så vill de nog inte ha mer dålig publicitet! Vi har inte hanterat köttfärsen på något skumt sätt heller, utan direkt hem efter inköp, delat upp den i plastpåsar och in i frysen. Och tinat den i kylskåp när vi skulle använda den.
En gång, ok då kan de varit vadsomhelst, men att man blir dålig TVÅ gånger när man äter just köttfärs är määärklig. JAJA! får väl se vad för respons man får. Ska maila sedan och rapporterar när jag får svar!

Just nu är de små liven på dagis! M var och lämnade de idag. Andra gången som A är där ensam några timmar. M åker och hämtar de vid 11. Imorgon är det dags att börja äta lunch! Det blir spännande hehe.. får se hur de ska överleva våran lilla huligan vid matbordet.. slänger mat och har sig.. hoho! Fast de brukar både bete sig och äta mer på dagis, med Lucas så var det en hel omvändelse! Från att ha matvägrat hemma till att äta massor på dagis (och även bättre hemma med för den delen).

Solen skiner ute nu! Såå skönt, behöver allt solljus som finns! Mår så mycket bättre då, hela vårt kök badar i solsken. Underbart! Blev till och med sugen på att hemfixa lite, ska nog göra det sedan. Stryka färdigt gardinerna i köket (började men energin tog slut, som så ofta numera) och ställa ordning de fina lamporna i köksfönstret som vi fick av Ms mamma. Jättefina enkla lampor med blanksvart fot och svart typskärm! Matchar perfekt vårt kök. Less is more.
Sedan måste vi göra ett ryckande i Lucas rum också, Ms syster ska hämta 120sängen som står därinne, och jag vågar inte tänka på alla dammråttor soom gömmer sig under den sängen iiiih! haha! Men ska bli jätteskönt att få loss lite lekyta därinne, och så ska vi köpa (när vi får råd hehe) ett litet bord med stolar till barnen som de kan ha därinne.

Har fastnat i en blogg som ger mig perspektiv på tillvaron. Och ett snabbt uppvaknande i att livet är så skört, innan man vet ordet av så kan man vara tvungen att, som Sabina, planera sin egen begravning. Hur surrealistiskt känns inte det?
SABINAS KAMP är en blogg väl värd att läsa. Ens egna problem (vadå utbränd, det är ju inte så att man kommer DÖ inom några veckor!) ter sig så vansinnigt tribiala, knappt värda att ens gnälla om..

Vi kinkar här hemma om att vi måste börja sopsortera och slänga soporna i uppsamlingskärl ute på gården istället för sopnedkastet. Jämför det med obotlig cancersjukdom, vad har man att gnälla över egentligen? *skäms*

Kommentarer
Postat av: Malin

Självklart är det ju bättre med bilporr än barnporr! Inget snack om saken! Jag blev bara lite äcklad av hela idén :P Jag satt också och garvade, kompisen likaså :P

2009-02-25 @ 15:35:24
URL: http://mandarinklyfta.blogg.se/
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.

Tack så mycket för dina lyckönskningar.



Jo det blir ju dubbelt upp med det "jobbiga" men även dubbelt upp med det underbara :)

2009-02-26 @ 17:49:27
URL: http://ellamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0