M&M

Nej, inte som i godiset. Utan Magsjuka & Melodifestival! :D

Usch natten inatt var inge rolig, fick magsjuka igår kväll uääh.. Springa till toaletten varannan timme hela natten, underbart! Som tur var det ingen långvarig historia, utan det ebbade ut under dagen. Skönt! Fast synd att det kom idag, skulle blivit av med 120-sängen som står i Lucas rum. Får ta det i veckan istället! Hoppas nu bara de övriga i detta hushåll slipper det. För roligt är det inte!

Dagen har inte varit särskilt givande, Alfons har varit superklängig. Säkert lite extra närhetsbehov nu när inskolningen på dagis börjat! Som förövrigt gått jättebra hittills, har inte lämnat honom några längre stunder än. Nästa vecka ska han börja äta lunch där! hihi mammas lille pojk som blir stooor! ♥
I alla fall, idag ja. M o L var iväg en kortis och handlade bra magsjuke-mat, samt postade ett gäng paket med urväxta kläder jag sålt på tradera. Skönt att få det avklarat! All ära åt tradera, men vilket JOBB det är att lägga upp auktioner, hålla koll, packa paket osv.. Ska ta tag i en ny omgång nu i veckan. Tjänade faktiskt runt tusen kronor på den sista vändan! Tråkigt att de oavkortat går åt räkningar..

Barnen har varit lite rastlösa idag, de vill göra massor med grejjer hela tiden medans man själv inte orkat alls. Lucas har velat måla, bygga racerbanan, leka med leran, läsa maaasssooor med böcker, leka med bilarna osv osv osv! Medans man själv bara velat lägga sig o vila ut magsjukan. Avlastning är det DÅLIGT med i detta hus! Istället för ett "älskling, gå du och lägg dig och vila så tar jag barnen idag nu när du är sjuk" så har jag fått höra följande idag; "kan du inte hjälpa till att städa lite!?" samt "när har du tänkt diska egentligen?". SUCK! Härliga ord när man står på knä med huvet i holken. Orkbulle. Man är ju så pigg när man kräkts massor, helt darrig och svag och medtagen. Blir jag i alla fall.

JAJA! Jag vet vem jag ska köra med när han får magsjuka! Mohaha!

The second M, melodifestivalen. Ja vad säger man, EMD var asbra, men det var I got you också. Att Molly gick vidare istället för BWO var lite otippat, men roligt! Hon sjöng vansinnigt bra.

Jaja, nya tag imorgon! Har lovat Lucas massor med lek o stojj då det inte hända mycket roligt idag.



Lille plutten som blivit såå stor! O en mamma med snygg frisyr ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0