Changes

Idag har Lucas fått sin efterlängtade riktiga säng! Som han tjatat om att få en RIKTIG säng hehe,.. Igår kväll såg vi en begagnad på blocket, riktigt snygg modell (färgen var väl sådär, typ ljust nougatfärg, men vi målar om den sen!) så den har helt klart potential. 500 kronor, precis det han fick av gammelmormor till just sängköp! Perfekt =)

Så nu ligger han och sover i den! Gick rätt smidigt ändå, han kom ut en gång efter M lagt honom, och så låg han o prata och sjöng för sig själv en stund innan han somnade =) Sötnos!
Med andra ord så har Alfons fått spjälsängen nu, och tro det eller ej så somnade han i den ikväll! Efter en och en halv timmes nattning iofs hihi.. Han var så ARG för att han inte fick komma upp! Men strax efter 20:30 så sov han, och han har vaknat till en gång efter det. Räckte dock med att ta upp och vagga honom, han behövde inte amma. Skönt!  Kanske finns hopp även för han?




Kommentarer
Postat av: Mommo

Hi hi... oj, vad bra sängen blev.,,!! Gulligt när han sitter i den! TACK f senast oxå... såå kul att träffa er!! Kramis!

2008-12-29 @ 16:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0