Barnakuten

Japp, där har vi spenderat halva dagen. Lucas har hostat och hostat HELA dagen, oavbrutet. Riktig rethosta.
Ingen av de mediciner vi har hjälper (M var o hämtade ut Pulmicort imorse, men den hjälper inte heller). Han har inte kunnat äta någonting på hela dagen, lite havrefras fick han i sig, och två Piggelinglassar (för o få upp blodsockret). Ingen middagssovning direkt, lite slummer på soffan bara.

Efter att Alfons sovit middag (o Lucas slumrat på soffan) ringde vi barnakuten för rådgivning och åkte sen upp.
Han fick testa att inhalera Adrenalin idag, för han är ju inte särskilt tät i luftrören, mest rethosta. Så Ventolin har ingen större effekt vet vi ju (avsvällande). Men adrenalinet fungerade inte heller... Så läkaren visste inte vad vi skulle göra, för han är för liten för riktigt hostdämpande.. Så vi fick vackert åka hem igen (efter 4 timmar!).
Är han inte bättre imorgon bitti så ska vi åka in igen tyckte de.

Usch va ledsamt det här är! Blä! Varför blir han sån?
Det måste finnas något de kan göra för honom, han mår ju jättedåligt.. Han säger själv att han inte mår bra, och att han vill "andas" (inhalera). Så nu ligger han i sin säng och försöker sova, medans han hostar. Han har max ett par sekunders uppehåll mellan hostattackerna när han är vaken, och ett par minuter när han sover.

Hoppas hoppas hoppas han är bättre imorgon!! Och att han får sova lugnt inatt.. han var helt slut hela dagen idag, han har bara suttit. Satt i soffan hemma, helt stilla. På sjukhuset ville han bara sitta i vagnen eller i knät på nån av oss. Har inte lekt nånting idag alls.. Inte likt vår busrumpa alls! På sluttampen på sjukhuset så låg han på våra jackor på en bänk..

nej nu vaknar alfons,,

godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0